Haliliye Ziraat Odası

Haliliye Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız Eyyüpoğlu’nun yeni yıl mesajı

Başkanımız Eyyüpoğlu’nun yeni yıl mesajı

Başkan EYYÜPOĞLU mesajında, yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.

Başkanı Eyyüpoğlu;  2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2022 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.  Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2021 yılında ülkemizde korona virüsten kaynaklı bazı acı olaylarda yaşadık. Dünyayı kasıp kavuran korona virüse karşı DEVLET-MİLLET elbirliği yaparak en iyi şekilde atlatacağımızı umuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere yeni yılın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılımız kutlu olsun…”