Haliliye Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Haliliye Ziraat Odası > Haberler > Eyyüpoğlu: Pamuk Destekleme ödemesi bu hafta içinde yapılacak

Eyyüpoğlu: Pamuk Destekleme ödemesi bu hafta içinde yapılacak

Desteklemeler ödeniyor

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, pamuk destekleme icmallerinin Ankara’ya gönderildiğini duyurup ödemlerin bu günlerde yapılacağının müjdesini verdi.

  Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Pamuk destekleme ödemesi bu hafta içinde hesaplara yatırılacağının duyurusunu yaptı. Çiftçilerin dört gözle beklediği pamuk destekleme icmalleri Ankara’ya gönderildi. İcmaller hakkında konuşan Başkan Eyyüpoğlu, çiftçilerimiz bu hafta içinde pamuk desteklemesinin ödeneceği söyledi.

  BAŞKAN EYYÜPOĞLU: İCMALLER ANKARA’YA GÖNDERİLDİ

 Başkan Eyyüpoğlu; “ Pamuk destekleme icmalleri Ankara’ya gönderildi. Uydu tespitlerine göre alan bazlı 2 Milyon 659 bin dönüm, çiftçi sayımız 30 bin 160, 1 Milyar 40 bin lira para ödemesi yapılacak inşallah bu hafta içinde çiftçilerimizin hesaplarına yatacak.  Başta tarım il müdürüme emeği geçen mühendis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Sayın milletvekillerim bir an önce bu paraların çiftçilerimizin hesaplarına aktarılması için ricada bulunuyorum.”


EYYÜPOĞLU: HAZİNE ARAZİLERİ 17 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

 Hazine arazi kiralaması konusuna da değinen Başkan Eyyüpoğlu, Hazine arazi kiralaması yarından itibaren yani 17 Haziran’da Tarım Raforum il müdürlüğünde başlayacaktır. Çiftçilerimiz bir an önce yapsınlar. Dedi.

“ÇKS İÇİN SON KAYIT 30 HAZİRAN”

  2020 Çiftçi Kayıt Sisteminin son kayıt tarihi hakkında da bilgi veren Eyyüpoğlu,  30 Haziran’da ÇKS için son tarih bir an önce çiftçilerimiz yapsınlar. Yapmadığı taktirde 2020 yılının desteklemelerinden yararlanmayacaklardır. Bir an önce yapsınlar son güne bırakmasınlar. Çiftçilerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.